Haad Khom Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven:
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd Thongsala:
Avstånd Haad Rin:
Strand Karta:

0,3 Km
Ja
Ja
Ej Bra
Nej Finns på Chaloklum Beach
Nej
Nej Finns på Chaloklum Beach
1 St
12 Km
22 Km
Haad Khom Beach KartaHaad Khom Beach Stranden
Haad Khom är en liten strand på östra sidan av Chaloklum Bay, känd för sin avslappnade stil. Populär bland de som återvänder till Phangan år efter år och tillbringar lite längre tid samt de som bara vill komma bort från de turisttäta stränderna. En strandbar finns på stranden om du vill svalka dig med något gott att dricka. På vardera sida om stranden är det lite stenigt med mindre klippor. Slå dig ner på strandens gunga för en liten paus.

Restauranger/Nattliv
Restauranger och nattliv är det som finns i anslutning till resorterna. Lugnt och skönt för dig som vill vara utvilad till dagen efter!

Shopping
Här är du helt befriad från allehanda shoppingstånd och försäljare. Du behöver ta dig till centrala delarna av ön, Thong Sala, för att hitta något skönt att spendera dina Baht på!

Aktiviteter
Haad Khom är en väldigt lugn strand utan massvis med aktiviteter att sysselsätta dig med. Du kan hyra en kajak för 500 Baht per dag att ta dig vidare till andra delar av ön med.

Snorkling och Dykning
Haad Khom Beach har blivit en populär plats för snorkling för de omfattande och levande korallrev som skyddar viken. De lokala dykskolorna från Chaloklum använder området med sitt rev på grund av dess närhet, enastående skönhet och stora variation på olika korallarter. Har du ingen egen snorkel finns det att hyra på hotellen för 100 Baht, är du gäst på hotellet kan det vara gratis.

Att bo här
Prisläget är lågt, från 300THB/natt se till exempel Coconut Beach and Garden Bungalows och Fantasea Resort. Det behövs tre nätter minimum för att göra din bokning. Perfekt för dig som vill stanna lite längre!

Ta sig hit
Från Ao Chaloklum Beach är det lätt att ta sig till Haad Khom Beach med taxi eller MC. Vägarna är mestadels i betong, förutom en liten sträcka lerväg som fortfarande är bra. Backen ner till stranden är lite brant så parkera ovanför backen och ta en liten promenad ner till stranden. Med longtailbåt kostar det runt 150 Baht per person från Ao Chaloklum Beach, för minst två personer.

Berätta mer om stranden
På grund av det närliggande revet måste du under mars till november invänta det dagliga tidvattnet för att göra din dagliga motion i havet. Men då belönas du stort med den härliga undervattensvärld som omger norra delen av ön. Söker du härliga solnedgångar eller soluppgångar ska du välja andra stränder då det inte är möjligt att se dem från den norra delen av ön.

Vi reser vidare till nästa strand österut Bottle Beach, västerut Ao Chaloklum Beach.Koh Phangan Guiden

Reser du dagtid finns båttaxi från Ao Chaloklum som alternativ.Video filmer från Ao Chaloklum Beach, Koh Phangan
Reser du dagtid finns båttaxi från Ao Chaloklum som alternativ.

Mest bokade hotellen
1. Coconut Beach and Garden


Family Bungalow
1.

Lyx resort
1.


Populära hotell på Koh Phangan


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Budget hotell 500 B


Karta hotell Ko Phangan

Visa hotell karta över ön Ko Phangan
Bookmark and Share


© 2010 kophanganguiden.se | www.kophanganguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: