Haad Mae Haad Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd Thongsala:
Avstånd Haad Rin:
Strand Karta:

1 Km
Ja
Ja
Ej Bra
Nej
Ja
Nej
1 St
12 Km
24 Km
Mae Haad Beach KartaMae Haad Stranden
Stranden har en härligt gyllenbrun sand och är den perfekta tillflyktsorten för dig som vill komma bort från de mer välbesökta stränderna. Här har du en fantastisk utsikt över grannön Koh Ma och underbara solnedgångar. Hit kommer du med fördel under november till mars då vattennivån är som högst och gör att bad blir bäst, även om det fortfarande är fullt möjligt att njuta fullt ut övriga delar av året med. En skön promenad kan vara till grannön Koh Ma som du kan promenera över till då den förbinds med en sanddyn.


Restauranger/Nattliv
Restaurangerna är i anslutning till de få resorterna och nattlivet är inget att hurra över om du inte är ute efter lugnet på tu man hand.

Shopping
Ingen shopping runt stranden. Shoppar gör du bäst i Thong Sala Beach och Haad Rin Beach!

Aktiviteter
För att inte förstöra de vackra korallerna som finns vid stranden finns det inga jetskiis eller liknande att hyra vid Haad Mae Haad Beach. Du kan istället hyra en kajak att i lugn och ro paddla runt med. För en timme kostar det 100 Baht. Unna dig en thaimassage i salan på stranden.

Snorkling och Dykning
Vid Haad Mae Haad och Koh Ma hittar du den bästa snorklingen kring Koh Phangan. Snorkel finns att hyra vid hotellen för 150 Baht per dag. Vattnet runt stränderna på Koh Phangan är utomordentligt väl anpassade för snorkling. Det fina och klara vattnet ökar sikten under ytan. Färgglada fiskar trängs med sköna koraller i alla olika former. Korallerna runt ön ingår i National Marine Park där du kan se ett brett liv under vattnet med både sköldpaddor och ofarliga hajarter. Tänk på att inte gå på de känsliga korallerna och att du inte låter dig frestas att plocka med dig koraller hem, det är inte tillåtet!

Att bo här
Billigt boende finns vid stranden. Royal Orchid Resort kostar från cirka 300 Baht/natt med ett bra läge nära stranden.

Ta sig hit
Nu är det väldigt lätt att ta sig till Haad Mae Haad både med taxi och MC. Haad Mae Haad Beach har under senare år genomgått en del förändringar. Vägförbindelserna har förbättrats avsevärt och du kan köra hela vägen fram till strandens början. Vill du ta dig hit från någon av grannstränderna kostar det 150 Baht per person med taxi, om ni är minst två personer.


Berätta mer om stranden
Med den nya vägen är det lätt att ta sig till Haad Mae Haad. Sanddynen som binder ihop Haad Mae stranden med Koh Ma utgör en fantastisk plats att göra en trevlig promenad på. Över på Koh Ma finns riktigt bra snorkling och dykmöjligheter. En plats att besöka även för dig som valt att bo på annan plats.

Vi reser vidare till nästa strand österut som är Ao Chaloklum Beach. Eller västerut till Haad Salad Beach.

Haad Mae Haad Beach. Koh Phangan Guiden

En fin trevlig stränd på Koh Phangan. (Koh Ma häst ön på Thailändska)Video filmer från Haad Mae Haad beach och Koh Ma, Koh Phangan


Mest bokade hotellen
1. Royal Orchid Resort

Family Bungalow


Lyx resort
1.


Populära hotell på Koh Phangan


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Budget hotell 500 B


Karta hotell Ko Phangan

Visa hotell karta över ön Ko Phangan
Bookmark and Share


© 2010 kophanganguiden.se | www.kophanganguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: