Haad Salad Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven
liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd Thongsala:
Avstånd Haad Rin:
Strand Karta:

0,55 Km
Ja Mycket
Ja
Ej Bra
Nej
Ja
Ja
8 St
12 Km
24 Km
Mae Haad Beach Karta


Haad Salad Beach Stranden
Haad Salad är en väldigt fin och trevlig strand på öns nordvästra kust. En strand som vi varmt rekommenderar till barnfamiljen då det är både långgrunt, lugnt och billigt här. Haad Salad har en cirka 600 meter lång och fin sandstrand som är omgiven av fantastiska korallrev. Palmerna ramar in stranden, kan det blir mer likt ett paradis! Under lågvatten kan du gå ut till en liten sandplätt en bit ut i vattnet där du kan lägga dig och sola en stund.


Restauranger/Nattliv
För den hungrige finns det ett bra utbud av restauranger vid Haad Salad. Salad Hut, som även erbjuder boende, är en mysig och lite romantisk restaurang med skön belysning under en god middag. Här hittar du enkelt en trevlig restaurang att slå dig ner på för en bit mat, samtidigt som du ser ut över den vackra havsutsikten. Här finns mat för alla smaker; pizza, hamburgare och thaimat.


Shopping
Shoppingen är inte den bästa på Haad Salad, men hit kommer du kanske inte för att shoppa utan för att steka på stranden och utforska livet under vattnet. Det finns ingen 7-Eleven vid stranden, men det finns istället en mindre affär för små inköp samt en ATM. Bakom stranden finns det även en skräddare där du kan få en kostym med skjorta för runt 5000 Baht.

Aktiviteter
Lugnet rådet över Haad Salad Beach och förutom snorkling kan du hyra en kajak att paddla runt med. I den lilla byn bakom stranden finns det en tatueringsstudio där du kan då en vanlig maskintatuering eller en bambutatuering. En liten tatuering, cirka 5 x 5 centimeter, kostar runt 3000 Baht gjord med bambu.

Snorkling och Dykning
Det här är garanterat en av de bästa platserna på ön för snorkling och dykning. För dig som är intresserad av det marina livet är det lätt att utforska reven med kajak eller guppandes på vattenytan med ett cyklop runt huvudet. Har du inget eget cyklop finns det att hyra på hotellen för runt 200 Baht.

Att bo här
Vid Haad Salad finns det ett bra utbud av hotell för den som vill sussa natt för några nätter. Med både budgethotell, som Smile Beach Resort, och några lyxvarianter, som Green Papaya Resort, kan alla hitta ett passande boende vid denna strand.

Ta sig hit
Det är väldigt lätt att ta sig till Haad Salad Beach, både via taxi eller MC. Vägarna är i betong hela vägen förutom den sista lilla biten bort till stranden.

Berätta mer om stranden
Förr i tiden användes viken som tillhåll för pirater, men idag ger Haad Salad känslan av en romantisk atmosfär som är perfekt för den som vill äta en mysig middag i solnedgången.


Vi reser vidare till nästa strand söderut som är Haad Yao Beach. Eller norrut till Haad Mae Haad Beach.
Utsikt från Cookies Salad Resort Koh Phangan Guiden

Mycket populär och trevlig stränd på Koh Phangan. Bo fint på Cookies Salad Resort med en underbar utsikt över viken.

Fantastiska vyer över bukten att vakna till

Mycket långgrund och trevlig strand. finkornig och mjuk sand och barnvänligt

Trevligt strandnära boende i på Thailands bästa party ön

Finns ett par härliga gungor att svinga sig i. Akta dig då du inte får en kokosnöt i huvudet bra.
Sun

Sunset på stranden Haad Salad Beach

Mycket lång grunt och romantisk strand. Med romantiska solnedgångar nästan varje kväll.


Solnedgång

Sunset från stranden. Haad Salad känslan av en romantisk atmosfär som är perfekt för den som vill äta en mysig middag i solnedgången.
Video filmer från Haad Salad beach Koh Phangan

Mest bokade hotellen

Populära hotell på Koh Phangan


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Budget hotell 500 B


Karta hotell Ko Phangan

Visa hotell karta över ön Ko Phangan
Bookmark and Share


© 2010 kophanganguiden.se | www.kophanganguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: