Haad Son Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7 eleven:
liten affär, butik:
ATM/Bank:
Antal hotell att boka:
Avstånd Thongsala:
Avstånd Haad Rin:
Strand Karta:

0,15 Km
Ja
Ja
Ja
Nej
Ja
Nej
1 St
9 Km
21 Km
Haad Son Beach Karta


Haad Son Beach Stranden
Haad Son är en privatägd strand på Koh Phangans västra kust, cirka 15 minuters bilfärd från Thong Sala. Stranden känns väldigt orörd och det är inte mycket på gång här, vilket beror på att det bara var en enda familj som bodde på stranden förut. Ett lugn sköljer över hela stranden, vilket bjuder in till total avkoppling. Här slipper du brummande jetskiis och kan istället njuta av din lediga tid i skuggan av en kokosnötspalm. På Haad Son kan du lätt få känslan av att vara ensam, vilket gör att tankarna på all stress känns som bortblåst! Vattnet är härligt turkost och kristallklart och sanden är fint vit.


Restauranger och Nattliv
Resorten Haad Son Resort erbjuder mat på sin egen restaurang med utsikt över stranden och havet. Här kan du ta det lugnt och njuta av en god lunch eller middag. På menyn finns det både thailändsk och västerländsk mat för allas belåtenhet. Seafood finns även att beställa in för den som är sugen på lite lokal thailändsk mat. Pizza och hamburgare hittar du på menyn.


Shopping
Det finns ingen shopping vid Haad Son Beach. Ta dig istället söderut till Thong Sala.

Aktiviteter
Vid Haad Son Beach finns det inte så mycket mer att sysselsätta dig med förutom snorkling. Du kan även boka utflykter vid hotellet för att åka ut och snorkla runt Koh Phangan, eller kanske åka på en fisketur.

Snorkling och Dykning
Haad Son Beach ligger på öns västra kust, vilket innebär att snorklingen är som bäst här! Som alltid är det mellan november och april, då det är högt tidvatten, som det går att simma som vanligt vid reven. Endast cirka 70 meter ut från stranden tar korallrevet vid för en marin upplevelse. Med tanke på att revet ligger så pass långt in krävs det inga båtturer för att snorkla.

Att bo här
Haad Son Beach erbjuder endast en resort att bo på, men då slipper du beslutsångesten när du ska boka boende! På grund av det slipper du även trängas med en massa andra turister. Haad Son Resort erbjuder boende i en härligt naturlig miljö med mycket tropisk grönska. Boende finns i olika prisklasser, både budget och lyx, för att passa alla. Ta en avkopplande simtur i poolen eller ta en kall drink i strandbaren!

Ta sig hit
Vägarna till Haad Son Beach är väldigt bra så hit tar du dig enkelt via både MC och taxi. Den sista biten får du dock gå för att komma ner till stranden då fordon inte är tillåtna. Men det är ingen lång promenad.

Berätta mer om stranden
På stranden finns det palmhyddor att sitta under för lite svalkande skugga med en svalkande drink i handen.
Se filmen från stranden.Vi reser vidare till nästa strand norrut Haad Yao Beach, söderut Haad Chao Phao Beach.
Haad Son Beach, Koh Phangan.

En


Video filmer från Haad Son Beach Koh Phangan

Mest bokade hotellen
1. Haad Son Resort


Family Bungalow
1.

Lyx resort
1. Finns ej på denna strand

Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   


Budget hotell 500 B
1.


Karta hotell Ko Phangan

Visa hotell karta över ön Ko Phangan
Bookmark and Share


© 2010 kophanganguiden.se | www.kophanganguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: